logo
logo

ЗА НАС

about-us

4travellers предлага на своите клиенти пълния цикъл от туристически, MICE и BTL услуги – от самолетни билети, през пътувания с цел бизнес или почивка, до цялостно организиране на корпоративни събития, конференции, изложения, тиймбилдинги. Компанията е основана през 2012 г. от Валери Стойчев и през последните години разраства своя екип, услугите, които предлага, и печели доверието на редица български и международни компании. Причините, поради които те ни се довериха, можете да откриете в секция Клиенти.

Това беше краткото корпоративно представяне на 4travellers. А сега ще ви кажем ние как си представяхме 4travellers, когато го създадохме – визия, която развиваме и до днес.

  • 4travellers поставя винаги на първо място нуждите и интересите на своите клиенти
  • За нас няма „невъзможни неща“ – ще направим всичко необходимо да реализираме вашата визия за събитие, изложение, конференция, почивка, тиймбилдинг…
  • Но и няма да ви спестим нашето експертно мнение и коректив – никога не правим компромис с качеството
  • Защото вярваме в партньорските отношения, а за да съществуват такива са нужни няколко неща – ДОВЕРИЕ, ЛОЯЛНОСТ, ПОСТОЯНСТВО и КОРЕКТНОСТ.

Именно това са и нашите ценности.

Но доверие се печели с действия, не с думи. Така че ще се радваме да се запознаем и да ви покажем на какво сме способни.

За нас | 4travellers