5 необичайни тиймбилдинг занимания

2015-02-16
5 необикновени тиймбилдинг занимания

Пастири на овце

Интересно занимание, което дава възможност на служителите в града да опитат нещо абсолютно различно и да пуснат „селяндурина” в тях на свобода. Освен това свежият въздух се отразява чудесно на всеки – дори и да се намират дарадонки наоколо. Тази дейност е изцяло свързана с работа в екип и комуникация, водейки внимателно стадо овчици бавно по поляните за разходка без отклонения в маршрута. Изисква се истинска решителност, но няма място за притеснение, тъй като овчарското куче е винаги наблизо.

Шофиране със завързани очи

Имате ли вяра на колегите си всъщност? Можете да разчитате на тях за чаша ароматно кафе рано сутрин, но нещата придобиват съвсем други измерения, когато се окажете в Land Rover с колега със завързани очи и го напътствате накъде да шофира. Ако екипът ви има нужда да подобри комуникацията и проблемите с доверието, шофирането със завързани очи определено е добра идея за тиймбилдинг, за която не сте се сетили. Тази изпълнена с адреналин задача изисква отлична работа в екип, помагайки на шофьора да избягва препятствия, като остане напълно спокоен и съсредоточен.

Конструиране на шейна

Изправете се срещу вашите колеги и конструирайте шейна от налични материали за рекордно кратко време, преди да се спуснете с нея по снежния склон до финалната линия. Тази бърза тиймбилдинг игра ще създаде в отбора концентрация, комуникация, доверие и точност.

Преследвани от зомбита

Няма нищо по-ужасно да си преследван от зомбита в непознато място цели 3 часа, но се намират шефове със садистична жилка, които организират на служителите си подобно тиймбилдинг занимание. Вашите кошмари със зомбита се превръщат в реалност и от вас зависи да се измъкнете от лапите им. Най-добре ще е да се обедините с колегите и да сформирате защитен екип. Ще вземете ли вцепененият от ужас акаунт мениджър с вас или ще бягате?

Проектиране на календар

Една от необикновените тиймбилдинг активности, които също се открояват е създаването на календар. Помислете си за календарни момичета, но с доста повече дрехи! Тази изключително креативна задача ще накара дори и най-тихите ви служители да излязат от черупката си, надяваме се със сълзи от смях. Накратко целта е да се проектира календар и да се направят снимки за него в студио, където служителите ще снимат шедоьоврите си пред зелен екран и ще бъдат оценени от жури.

 

Всички новини

5 необикновени тиймбилдинг занимания

5 необичайни тиймбилдинг занимания

Пастири на овце Интересно занимание, което дава възможност на служителите в града да опитат нещо абсолютно различно и да пуснат „селяндурина” в тях на свобода. ...прочети

Созопол Туризъм Дестинация

Созопол в челната тройка на най-желаните световни дестинации за 2015 година

Созопол е номиниран в челната тройка на най-желаните дестинации за посещение в света през 2015 г. ...прочети

Дестинации туризъм 2015 тенденции

Най-обещаващите туристически дестинации на 2015 г.

23 държави в света ще бъдат най-популярни за посещение през 2015 г. ...прочети

авиокомпании Lufthansa Etihad полети

Най-добрите авиолинии за полети на дълги разстояния

Пътуването на дълги разстояния със самолет може да е трудно. ...прочети

София Ню Йорк Чикаго полет

Летим директно до Ню Йорк и Чикаго

Директните полети от София до Ню Йорк и Чикаго може да станат факт още от пролетта на 2015 г. ...прочети

 

Партньори