Recommended hotels

Кемпински Хотел Маринела град София Виктория Груп

Marinela Hotel Sofia *****

Location: бул. „Джеймс Баучер“ 100, 1407 София
Contact and reservations
+359 2 42 777 74

Send inquiry

Хотел Маринела в град София се нарежда сред водещите 5-звездни хотели в столицата.

Този луксозен хотел, проектиран от известния японски архитект Кишо Курокава, притежава уникално местоположение и инфраструктура на площ от 30 000 кв.м. Намира се в в един от най-престижните квартали, на 15 минути път от летището, на 5 минути от центъра на града и има чудесен изглед към Витоша.

Хотела предлага 442 стаи и апартаменти, великолепни панорамни гледки, най-голямата конферентна зала в столицата, шест ресторанта, два бара и модерен фитнес и спа център с най-големия хотелски закрит плувен басейн в София. Хотелът разполага с уникална японска градина, единствената на Балканския полуостров.

Хотел Маринела София  предлага всички удобства, необходими за целенасочена и ефективна бизнес комуникация. Той е подходящо място за вашите успешни срещи и празненства.

Хотел Маринела София предлага на своите гости и 6 ресторанта, всеки със своя уникална обстановка и изключителна кухня, както и 2 бара с уникална атмосфера.

Просторният фитнес център е един от най-модерните в Европа и включва зали за масаж и най-големия закрит плувен басейн в София.

 

Partners