Препоръчани хотели

Holiday Inn (Холидей Ин) хотел в София

Хотел Холидей Ин *****

Местоположение: Бул. Александър Малинов 111, София 1766.
Резервации и контакт
+359 2 42 777 74

Изпратете запитване

Holiday Inn Sofia е един наистина забележителен 5-звезден хотел, който впечатлява не само с изключителния си дизайн, комфорт и високо ниво обслужване, но и със своите уникални конферентни и банкетни зали, които са повече от подходящи за безупречното провеждане на конференции, семинари, бизнес срещи или симпозиуми. Holiday Inn Sofia се отличава сред останалите луксозни хотели в София с непосредствената си близост до центъра на столицата, като същевременно е разположен само на около 10 минути от Международно Летище София.

Ние от 4travellers ще се погрижим за цялостната подготовка и безупречно провеждане на вашето корпоративно събитие, а модерните и функционални конферентни помещения в Holiday Inn Sofia със сигурност ще гарантират безпроблемното му и запомнящо се протичане.

Holiday Inn Sofia разполага с приятно обзаведени и оборудвани с всичко необходимо апартаменти, 19 метров закрит басейн, джакузи на открито или закрито, както и невероятна гледка към Витоша.
5-звездният хотел предлага различни гурме преживявания от сезонно меню „а ла карт”, предлагано в елегантния ресторант Brasserie, качествени ястия от бар менюто, както и разнообразие от вкусни предложения за обяд и вечеря на бюфет.

Независимо какво мероприятие сте решили да организирате – бизнес среща или семинар, конференция или коктейл, ние ще се погрижим то да се превърне в едно повече от ползотворно и запомнящо се изживяване.

 

Партньори