Препоръчани хотели

Хотел Метрополитън, София

Хотел Метрополитън ****

Местоположение:
Резервации и контакт
+359 2 42 777 74

Изпратете запитване

„Метрополитън” е 4-звезден бизнес хотел в София, който предлага на своите гости 201 помещения за настаняване - 172 стандартни стаи, 16 студия и 13 апартамента. Хотелът е разположен на западния вход на София и се намира само на около 3 минути от Летище София и в непосредствена близост до Бизнес Парк София. Всички стаи и апартаменти в „Метрополитън” предлагат модерен интериор, съчетан с най-доброто от местната традиция. Гостите имат възможността да се насладят на дълги и необезпокоявани разговори в Ливинг Рум-а на хотела.

„Метрополитън” разполага с 10 зали за провеждане на корпоративни и бизнес срещи с капацитет от 8 до 250 места. Доверете ни се, независимо от тематиката на вашето фирмено мероприятие. Ние ще организираме вашата бизнес среща, корпоративно събитие, семинар или тийм билдинг. Специално създадените и напълно оборудвани конферентни зали в „Метрополитън” със сигурност ще допринесат за успешното и безупречно провеждане на всяко събитие.

В хотела има ресторант със 130 места и бар с 60 места. Изключително вкусните и прецизно подбрани специалитети, изкусителните леки ястия и напитки, както и музиката на живо пък са само част от причините да посетите „Мет Бар”

В релакс центъра гостите на комплекса могат да се насладят на джакузи, сауна, парна баня, масаж, фитнес зала и козметични процедури.

 

Партньори