Препоръчани хотели

Хотел Калина Палас в град Трявна

Хотел Калина Палас ***

Местоположение: ул. Панорама 15, 5350 Трявна
Резервации и контакт
+359 2 42 777 74

Изпратете запитване

Хотел Калина Палас се намира в град Трявна и разполага с 5 апартамента, 10 стаи супериор, 8 студиа и 124 комфортни двойни стаи, ресторант с 250 места, лоби-бар с богат набор от напитки, басейн, рум-сервиз, интернет връзка във всички стаи, както и други удобства.


Хотел Калина Палас предлага възможност както за почивка, така и за провеждане на конферентни мероприятия, сeминари, бизнес срещи и събития, тиймбилдинги. На разположение на гостите са 4 мултифункционални конферентни зали. В зависимост от желанията на клиентите екипът на 4travellers може да подготви всяка зала така, че тя да бъде максимално удобна за провеждането на съответния тип фирмено събитие. Всички конферентни зали са с дневна светлина, собствено озвучаване и с климатична инсталация.


Комфортни и уютни, стаите на Хотел Калина Палас предлагат минибар, телефон, сейф, безжична интернет връзка, телевизор и климатична инсталация. Всяка стая е с балкон, от която се разкрива неповторима гледка към град Трявна или планината. За още по-комфортен престой на своите гости хотелът предлага също така басейн и фитнес.

 

Партньори