Препоръчани хотели

Интерхотел Сандански - балнео почивка или бизнес настаняване

Сандански Хотел и СПА ****

Местоположение: 2800 Сандански
Резервации и контакт
+359 2 42 777 74

Изпратете запитване

Сандански Хотел & СПА има чудесна локация в центъра на град Сандански, заобиколен от красив и поддържан парк, известен с разнообразни и редки видове растения. Хотелът е подходящ за бизнес настанявания, организиране на тиймбилдинг събития и корпоративни мероприятия, за пълноценна балнео почивка. Най-големият център за балнео лечение и рехабилитация на Балканите се намира в хотела.

Реновираните хотелски стаи са комфортни и с модерно обзавеждане. Във всяка стая има баня и тераса, кабелна телевизия, радио, телефон и мини бар. Към настаняването се включва ползване на вътрешен и външен басейн с минерална вода, термален басейн, джакузи, сауна, парна баня, фитнес. Паркингът е на разположение на гостите безплатно. Хотелът разполага с детски кът, бутиков магазин, Интернет клуб, фризьорски и козметичен салон.

Изисканият ресторант „Сандански” предлага чудесни условия за провеждане на семейни празници, бизнес вечери и други мероприятия. Механа „Българе” предлага на своите гости традиционна българска кухня. Реновираният ресторант „Ренесанс” предлага средиземноморска кухня и типични бълкарски специалитети.  Хотелът разполага с нощен, дневен бар, бар-басейн и Виенска сладкарница със собствена сладкарска продукция.

Сандански Хотел & СПА предлага чудесни условия за провеждане на конференции, бизнес срещи и мероприятия. Конферентните зали в хотела имат капацитет от 20 до 250 места, в зависимост от подреждането. Техническото оборудване включва микрофони, мултимедия, екран и флип-чарт. Намиращият се в непосредствена близост парк, предлага чудесна възможност за организиране на тиймбилдинг активности и игри.

 

 

Партньори