Препоръчани хотели

СПА Хотел Боровец Хилс - бизнес настаняване или почивка в планината.

СПА Хотел Боровец Хилс ****

Местоположение: к.к. Боровец
Резервации и контакт
+359 2 42 777 74

Изпратете запитване

СПА Хотел Боровец Хилс е е модерен и елегантен високопланински хотел. Само на 70 км от София, уютно разположен сред боровите гори на ски курорта Боровец, хотелът предлага богати възможности не само за почивка и спорт, но и за провеждане на различни бизнес събития.


Боровец Хилс разполага с два изискани ресторанта, предлагащи Българска и Интернационална кухня:
- Ресторант Боровец Хилс е разположен на приземния етаж на хотела, с капацитет 130 места, предлагащ висок клас ястия в изискана обстановка.
- Ресторант Чанове се намира в парка на хотела с чудесен изглед към гората. Предлага традиционни български ястия, приготвени на голямо открито барбекю (капацитетът е 65 места).


Боровец Хилс предлага също така Лоби Бар – просторен и удобен, с голяма слънчева тераса, както и модерно оборудван СПА Център, предлагащ изключително богат набор от СПА терапии и козметични процедури. СПА комплексът разполага с най-модерни и атрактивни съоръжения – Турски Хамам, Тепидариум, Билкова парна баня, Сауна, Класическа парна баня, Вертикален и Хоризонтален Солариум, Уютна зала за почивка.


Вътрешният басейн, джакузито и фитнес центъра са също на разположение на гостите на комплекса.

Удобна и луксозно обзаведена конферентна зала е напълно подходяща за организиране и провеждане на всякакви бизнес събития, семинари и копоративни мероприятия. Капацитетът е 75 места и е оборудвана с модерна аудио – визуална техника.


СПА Хотел Боровец Хилс разполага с 65 просторни стаи, от които 11 апартамента с камини, 6 студиа и 48 двойни и единични стаи. Помещенията са елегантно обзаведени и напълно оборудвани с необходимото за вашия комфортен престой.

 

Партньори