Препоръчани хотели

Новотел, София - бизнес настаняване, организиране на корпоративни събития.

Новотел София ****

Местоположение: бул. Цариградско Шосе 115, 1784 София
Резервации и контакт
+359 2 42 777 74

Изпратете запитване

Хотел Новотел е идеално разположен в най-новия бизнес район на София, на само 6 км от центъра на града и на 5 км от летището. От прозорците на хотела се разкрива красива гледка към планината Витоша. Сградата съчетава две функции - хотел и офисна част. Оперативната част от хотела е разположена на първите две нива на сградата, офисите са разположени на следващите шест нива, а стаите за гости се намират на последните седем нива, стигащи до петнадесетия етаж.

Хотел Новотел разполага с 178 модерни стаи и 4 апартамента. Всички помещения предлагат на своите гости повече от необходимото за един приятен и комфортен престой. Всички стаи разполагат с индивидуален климатик, сателитна телевизия, директен телефон, безплатен безжичен интернет, сейф, мини-бар, приспособления за чай и кафе, датчик за дим, Voicemail, рум сервиз, вана, душ, сешоар в банята.

Ресторант с интернационална кухня и тераса са също на разположение на гостите на хотела, както и фитнес център, сауна, масаж и зала за видео игри.


Конферентният център на хотела предлага отлични възможности за организиране на обучения, семинари, презентации и пресконференции със 6 съвременно обзаведени заседателни зали с капацитет до 300 души. Допълнителни услуги за бизнес гостите са бизнес център (печат, копиране, факс), професионални преводачески услуги и необходимо техническо оборудване за професионална подготовка и протичане на събитията.

 

Партньори