Препоръчани хотели

Ваканционно селище Санта Марина, в близост до Созопол и Бургас.

Ваканционно селище Санта Марина ****

Местоположение: На 1,5 км от центъра на Созопол.
Резервации и контакт
+359 2 42 777 74

Изпратете запитване

Санта Марина е разположена на първа линия над морето, на ок.1,5 км от центъра на Созопол. Прочутият Царски плаж и плаж Златна Рибка се намират точно под селището, а боровите гори, заобикалящи Санта Марина, я превръщат в още по-уютно и приятно за почивка място. 34 км делят Санта марина от Бургас, а около 420 км от София.

Ваканционното селище се състои от 3- и 4-етажни вили с разнообразни апартаменти и студиа. Всички апартаменти са оборудвани с всичко необходимо за вашия приятен престой. Вилите са разположени амфитеатрално по протежение на залива и предлагат незабравима гледка към морето.

На разположение на всички гости на Ваканционно селище Санта Марина са множество удобства и екстри. Част от тях са: 5 басейна с изглед към морето, слънчеви тераси с шезлонги, различни процедури за красота и здраве, водна и спа зони, магазини, 3 ресторанта, 6 бара и безплатен паркинг.

Комплексът предлага, разбира се, и напълно оборудвана конферентна зала, а екипът на 4travellers ще организира всичко необходимо за безупречната подготовка и провеждане на всякакви корпоративни събития, семинари, бизнес срещи, коктейли или тиймбилдинги.

Санта Марина предлага на своите гости също така и модерен СПА център, волейболно игрище на открито, тенис на маса на открито, тенис кортове, детски кът, фитнес на открито и закрито, детски площадки с люлки и пързалки и още много съоръжения и удобства, които несъмнено превръщат Санта Марина в един изключително приятен и подходящ комплекс не само за провеждането на вашите корпоративни и фирмени събития, но и за една спокойна и приятна лятна почивка.

 

Партньори