Препоръчани хотели

Ваканционен Клуб Реденка в близост до ски курорт Банско.

Ваканционен Клуб Реденка ***

Местоположение: Апартхотел в близост до ски курорт Банско.
Резервации и контакт
+359 2 42 777 74

Изпратете запитване

Организираме корпоративни събития, тиймбилдинг събития, фирмени партита, семинари и конференции във Ваканционен Клуб Реденка, разположен в близост до Банско.

Ваканционен Клуб Реденка се намира в местността Реденка, разположен на главния път Предела-Банско, с изглед към величествените планини Рила и Пирин. Отдалечен е на 2 км от Разлог, на около 8 км от Банско и само на 1.5 км от новото голф игрище "Pirin Golf & Country Club".

Този единствен по рода си ваканционен комплекс от затворен тип се състои от 2 апарт-хотела, 24 планински вили и завиден брой екстри за отдих, спорт и развлечение:

Всички апартаменти и вили в комплекса са обзаведени по най-високи стандарти и разполагат с пълни удобства за приготвяне на храна. Ще останете доволни от големия избор телевизионни канали и високоскоростната Интернет връзка, достъпни във всеки апартамент или къща. Също така ще можете да се възползвате от Wi-Fi мрежата, която покрива целия комплекс.

Ние ви приветстваме в нашия неповторим ресторант "Стария Разлогъ", единственото място, където можете да опитате автентични ястия от Разложкия край, както и всичко популярно от българската и интернационалната кухня.

Разстоянието от 8 км до кабинковия лифт на Банско не бива да ви притеснява, защото комплексът разполага със собствен редовен транспорт през зимата. Напротив, ние и нашите гости се радваме, че сме далеч от тълпата, презастрояването и разкопаните улици на големия курорт. При нас ще намерите чудесно поддържани градинки, отлични екстри, много въздух, пространство и тишина. Гарантираната температура от 30° на водата във вътрешния басейн ще направи вашия престой още по-приятен. Ваканционен Клуб Реденка е едно специално място, където наистина можете да си отдъхнете пълноценно.

 

Партньори