Препоръчани хотели

Апартхотел Лъки Банско - почивка на планина, бизнес събития

Апартхотел Лъки Банско *****

Местоположение: ул. Кир Благо Тодев 4-10, 2770 Банско
Резервации и контакт
+359 2 42 777 74

Изпратете запитване

Апартхотел Лъки Банско се намира на входа на град Банско, в подножието на Пирин планина. Апартхотелът е един от първите луксозни хотели в Банско, проектиран и изграден според изискванията на съвременните водещи хотелски стандарти.

Апартхотел Лъки Банско разполага с 67 студиа, 47 апартамента и президентски апартамент, които са просторни, богато обзаведени и комфортни. Всички помещения разполагат с телевизор, телефон, безжичен интернет, мини сейф и напълно обзаведен и оборудван кухненски бокс.

На разположение на гостите са ресторант "Ле Бистро" с вкусна модерна кухня, ястия от традиционната българска кухня, подбрани напитки от цял свят, рум-сервиз и ресторант "Леонардо" с BBQ и шоу кукинг. Елегантен лоби бар с лятна градина или бар билярд през зимата са част от възможностите за приятното прекарване на свободното време.

Апартхотел Лъки Банско разполага със закрит басейн с вградени хидроджет и джакузи, отопляеми каменни шезлонги, сауни, генератор на лед, парни бани, приключенски душ, фитнес център, масажни кабинети, солариум, два външни басейна – за възрастни и деца, с многобройни атракции и забавления.

Апартхотелът предлага чудесни условия за провеждане на бизнес срещи, мероприятия и специални събития. Конферентна зала "Сатурн" е с капацитет до 130 места и възможност за разделянето й на две части чрез шумоизолираща преградна стена. Апартхотелът разполага и с 3 по-малки зали за бизнес или работни срещи и необходимото техническо оборудване.

 

 

Партньори